Nou, het is me gelukt, de karbonades zijn perfect van de nieuwe grill gekomen.
Het werkt eigenlijk van zelf, de grill is met zo'n 5 minuten op temperatuur, karbonades er in, dakje dicht, na twee minuten de karbonades een kwart slag draaien voor het mooie reliëf en na vier minuten twee heerlijke dampende karbonades op het bord! In dezelfde negen minuten de aardappelschijfjes gebakken en de groente opgewarmt. Het was een zeer smakelijke maaltijd!
Voor de grill op temperatuur was alvast het vlees laten 'ademen' (het was reeds gemarineerd, scheelt weer een kwastje zoeken):
Resultaat na negen minuten, let op de eerste foto waar je de dampen van het bord ziet opstijgen:
Schoonmaken is een peulenschil, na het gedeeltelijk afkoelen afnemen met een keukenpapiertje en eventueel een nat doekje (geen schuurspons staat zo'n 10 keer in de handleiding
). Ben er enthousiast over, denk dat ik meer gegrild vlees eet vanaf nu.
PS: Natuurlijk heb ik het voor elkaar gekregen in mijn lul te snijden terwijl ik een mes uit de la pak..... zal voortaan toch maar de snijkant naar beneden leggen.