Look at the bright side...
Please
login
or
register
.
1 Hour
1 Day
1 Week
1 Month
Forever
Login with username, password and session length
News:
*** 2015 ***
Home
Help
Arcade
Search
Tags
Media
Login
Register
Het grote borrelpraat forum
»
Algemeen
»
Kookkunsten & tips
»
BBQ time
Add to Reputation:
What do you think of this post?
I agree
I disagree
Comment:
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Go Down
Author
Topic: BBQ time (Read 3649 times)
MrDie
Inner Circle
Hero Member
Posts: 2633
Reputation Power: 49
Awards:
BBQ time
«
on:
11 July 2012, 14:34:50 »
Hoewel de Weber het nog prima doet, af en toe op zoek naar nieuwe BBQ zaken. Kwam deze link tegen:
http://www.howtobbqright.com/udssmoker.html
Toch maar eens op zoek naar een oliedrum.... Volgens mij ideaal om papegaaiduikers op te slow-cooken.
Logged
Johnny_Rook
Global Moderator
Newbie
Posts: 2
Reputation Power: 232
Waterbedspecialiste
Awards:
Re: BBQ time
«
Reply #1 on:
11 July 2012, 20:38:52 »
Mijn pa had ooit zo'n ding. Meerdere, want ze roesten weg. Wat simpeler ook. Gewoon een grote rookton. Maar de palingen waren subliem. Evenals de forel/zalmforel. Wat je er ook maar in wil hangen. Eigenlijk spotgoedkoop. Met een paar tientjes kom je een heel eind. Qua materiaal dan.
Logged
Ik hou van schorseneren
hier stond een keiharde raket...
Cobus
Game moderator
Hero Member
Posts: 746
Reputation Power: 22
A granny rulezzzzzzz!!!!!!!!
Awards:
Re: BBQ time
«
Reply #2 on:
11 July 2012, 20:56:38 »
Marktplaats, geen oliedrum, maar non toxic containers
er is er één in Goirle, die verkoopt de grote (150l) voor 10 euro, mooi felgroen
en kleine, 60L voor 5 euro
Logged
Life's a bitch,because if it were a slut it would be easy...
Johnny_Rook
Global Moderator
Newbie
Posts: 2
Reputation Power: 232
Waterbedspecialiste
Awards:
Re: BBQ time
«
Reply #3 on:
11 July 2012, 21:02:58 »
Cobus, now that's a name I haven't seen in a long time. Maar je hebt gelijk.
Logged
Ik hou van schorseneren
hier stond een keiharde raket...
Print
Pages: [
1
]
Go Up
« previous
next »
Tags:
Het grote borrelpraat forum
»
Algemeen
»
Kookkunsten & tips
»
BBQ time