Author Topic: Lekkere receptjes voor door de week.  (Read 16410 times)

Offline Johnny_Rook

  • Global Moderator
  • Newbie
  • *****
  • Posts: 2
  • Reputation Power: 232
  • Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!
  • Waterbedspecialiste
  • Awards: Pizzabakker-awardZeebonk awardHart van TruusLolbroek-award
Lekkere receptjes voor door de week.
« on: 02 December 2009, 21:22:03 »
Iedereen heeft ze wel. Snel en makkelijk, maar toch erg lekker.


Ik hou van schorseneren

hier stond een keiharde raket...


Offline Mirrrr

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 359
  • Reputation Power: 10
  • Mirrrr is on the verge of being accepted.Mirrrr is on the verge of being accepted.Mirrrr is on the verge of being accepted.Mirrrr is on the verge of being accepted.Mirrrr is on the verge of being accepted.
  • Modderbadspecialiste
  • Awards: Best re-appearanceUbee AwardWub AwardForumchick AwardSpeklapjes AwardMirrrr Award
Re: Lekkere receptjes voor door de week.
« Reply #1 on: 02 December 2009, 23:52:43 »
Hachee van oma
Ingrediënten

8 flinke uien, 2 kilo hacheevlees, boter, 2 bouillonblokjes, 2 goudrenetten in stukken gesneden, takje rozemarijn, 5 jeneverbessen, blikje tomatenpuree, flinke scheut rode wijn, 10 kruidnagelen, 4 blaadjes laurier, 2 takjes tijm, peper, water
Voorbereiding

Braad het vlees in kleine porties in een koekenpan aan, zodat zich een korstje vormt. Doe je te veel vlees te gelijk in de pan dan kan het vuur de hoeveelheid niet aan.
Bereidingswijze

Snij de uien en bak die vervolgens in het overgebleven braadvet, voeg eventueel extra boter toe.
Als de uien licht gekleurd zijn doe je het vlees en de uien bij elkaar in een braadpan en vervolgens voeg je de overige ingredienten toe. Voeg zo veel water toe dat het vlees bijna onder staat. Deksel op de pan en zachtjes laten sudderen tot het vlees zacht is. Dat duurt wel 3 tot 4 uur
Serveertips

Lekker met puree en rode kool

(het is niet van mijn oma maar iemand anders oma maar ik vond het zalig)

Bron Smulweb btw om het netjes te houden

Offline MrDie

  • Inner Circle
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2632
  • Reputation Power: 49
  • MrDie is awe-inspiring!MrDie is awe-inspiring!MrDie is awe-inspiring!MrDie is awe-inspiring!MrDie is awe-inspiring!MrDie is awe-inspiring!MrDie is awe-inspiring!MrDie is awe-inspiring!MrDie is awe-inspiring!MrDie is awe-inspiring!MrDie is awe-inspiring!MrDie is awe-inspiring!
  • Awards: Double Sausage AwardDouble Sausage Award
Re: Lekkere receptjes voor door de week.
« Reply #2 on: 03 December 2009, 01:13:03 »
Ga ik dus echt wel een keer maken......! ;) thnx Mirrrr

Offline Johnny_Rook

  • Global Moderator
  • Newbie
  • *****
  • Posts: 2
  • Reputation Power: 232
  • Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!
  • Waterbedspecialiste
  • Awards: Pizzabakker-awardZeebonk awardHart van TruusLolbroek-award
Re: Lekkere receptjes voor door de week.
« Reply #3 on: 03 December 2009, 02:53:36 »
Helemaal gemist. Het is nu 03:00 uur. Mirrrr is zo'n lieverd.


Ik hou van schorseneren

hier stond een keiharde raket...


Offline G.Bruiker

  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 453
  • Reputation Power: 7
  • G.Bruiker is working their way up.G.Bruiker is working their way up.G.Bruiker is working their way up.
Re: Lekkere receptjes voor door de week.
« Reply #4 on: 03 December 2009, 18:57:44 »
Hachee van oma

Braad het vlees in kleine porties in een koekenpan aan, zodat zich een korstje vormt. Doe je te veel vlees te gelijk in de pan dan kan het vuur de hoeveelheid niet aan.
Hmm.. ik heb geen oma meer, dus ik heb niet alle ingredienten.. wat nu ?  ;D
Laat gewoon zien wat je in je broekje hebt!!!

Offline Johnny_Rook

  • Global Moderator
  • Newbie
  • *****
  • Posts: 2
  • Reputation Power: 232
  • Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!
  • Waterbedspecialiste
  • Awards: Pizzabakker-awardZeebonk awardHart van TruusLolbroek-award
Re: Lekkere receptjes voor door de week.
« Reply #5 on: 03 December 2009, 19:10:35 »
Kom, B.Gruiker, een beetje inventief. Is er geen bejaardenhuis bij jou in de buurt?


Ik hou van schorseneren

hier stond een keiharde raket...


Offline MrDie

  • Inner Circle
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2632
  • Reputation Power: 49
  • MrDie is awe-inspiring!MrDie is awe-inspiring!MrDie is awe-inspiring!MrDie is awe-inspiring!MrDie is awe-inspiring!MrDie is awe-inspiring!MrDie is awe-inspiring!MrDie is awe-inspiring!MrDie is awe-inspiring!MrDie is awe-inspiring!MrDie is awe-inspiring!MrDie is awe-inspiring!
  • Awards: Double Sausage AwardDouble Sausage Award
Re: Lekkere receptjes voor door de week.
« Reply #6 on: 03 December 2009, 23:40:50 »
Ingredienten:
2 zakjes tortellini (hier formaggio en fungi)
potje pesto (sacle is redelijk eetbaar)
teentje knoflook
zongedroogde tomaatjes in olie
olijven
citroen
kaas (parmezan en harde geitenkaas)

Loop als je thuis komt eerst naar de keuken en zet een flinke pan water met zout naar believen op. Dan rustig jas uittrekken, post lezen en terug de keuken in.
Maak het teentje knoflook schoon en snijdt het fijn (niet persen). Zodra het water kookt, mag de pasta er in en voeg daar de knoflook aan toe. Ondertussen de tomaatjes en de olijven fijnsnijden. Deze even heel kort in een pannetje fruiten (in een beetje van de tomatenolie). Van het vuur een paar flinke lepels pesto er door roeren. De kaas ondertussen raspen. De pasta zal nu ook wel klaar zijn: afgieten en het pesto mengsel er doorheen mengen. Op bordjes scheppen, beetje citroen eroverheen knijpen en er ruim kaas overheen doen. Hoeft al met al niet meer dan een dikke 10 minuten te duren.

Als je nou wat meer tijd hebt, dan maak je die pesto natuurlijk zelf! Ook kun je eventueel een paar plakjes parmaham frituren in een pan met dikke bodem en een flinke slok olijfolie. Dan tussen keukenpapier drogen en vervolgens fijnsnijden en er ook overheen.

Offline Johnny_Rook

  • Global Moderator
  • Newbie
  • *****
  • Posts: 2
  • Reputation Power: 232
  • Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!
  • Waterbedspecialiste
  • Awards: Pizzabakker-awardZeebonk awardHart van TruusLolbroek-award
Re: Lekkere receptjes voor door de week.
« Reply #7 on: 03 December 2009, 23:46:06 »
Ik ben een beetje lui.
Ik doe het zo.
Spaghetti Carbonara.
Zo lekker........
http://www.coquinaria.nl/recepten/05.1recept.htm


Ik hou van schorseneren

hier stond een keiharde raket...


Offline Cobus

  • Game moderator
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 746
  • Reputation Power: 22
  • Cobus is leading the good life!Cobus is leading the good life!Cobus is leading the good life!Cobus is leading the good life!Cobus is leading the good life!Cobus is leading the good life!Cobus is leading the good life!Cobus is leading the good life!Cobus is leading the good life!Cobus is leading the good life!Cobus is leading the good life!
  • A granny rulezzzzzzz!!!!!!!!
    • Twitterring fool !
  • Awards: Geek AwardFiets AwardPizza Award
Re: Lekkere receptjes voor door de week.
« Reply #8 on: 03 December 2009, 23:50:33 »
Pesto Genoves


Ingredienten:
1 grote teen knoflook
55 gram basilicumblaadjes
20 gram pijnboompitjes
55 gram pecorino,geraspt of parmesan
1 deciliter olijfolie
grof zeezout

Bereiding
Vijzel
Doe de pijnboompitten en kaas in een vijzel en wrijf ze fijn.
voeg steeds een beetje olie toe totdat er een dikke saus ontstaat.
Pers de knoflook erbij en voeg in porties de basilicumblaadjes toe en draai ze onder druk door de saus.
Voeg zout naar smaak toe.
Keukenmachine:
Doe alle ingrediënten in één voor één in de keukenmachine, beginnend met de pitjes en kaas.
Schenk de olijfolie er telkens in kleine scheutjes bij.
Life's a bitch,because if it were a slut it would be easy...

Offline MrDie

  • Inner Circle
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2632
  • Reputation Power: 49
  • MrDie is awe-inspiring!MrDie is awe-inspiring!MrDie is awe-inspiring!MrDie is awe-inspiring!MrDie is awe-inspiring!MrDie is awe-inspiring!MrDie is awe-inspiring!MrDie is awe-inspiring!MrDie is awe-inspiring!MrDie is awe-inspiring!MrDie is awe-inspiring!MrDie is awe-inspiring!
  • Awards: Double Sausage AwardDouble Sausage Award
Re: Lekkere receptjes voor door de week.
« Reply #9 on: 03 December 2009, 23:52:58 »
Ik ben een beetje lui.
Ik doe het zo.
Spaghetti Carbonara.
Zo lekker........
http://www.coquinaria.nl/recepten/05.1recept.htm
Wat mij betreft niks lui aan hoor, die Italianen snappen gewoon beter dat je beter meer tijd aan tafel kunt doorbrengen met een goed glas en goed gezelschap dan in de keuken. Italiaans is wat dat betreft vaak het ultieme fastfood. Heeft natuurlijk ook met het weer te maken. Op dagen als vandaag kun je rustig een 12 gangenmenu in de keuken voorbereiden.

Offline MrDie

  • Inner Circle
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2632
  • Reputation Power: 49
  • MrDie is awe-inspiring!MrDie is awe-inspiring!MrDie is awe-inspiring!MrDie is awe-inspiring!MrDie is awe-inspiring!MrDie is awe-inspiring!MrDie is awe-inspiring!MrDie is awe-inspiring!MrDie is awe-inspiring!MrDie is awe-inspiring!MrDie is awe-inspiring!MrDie is awe-inspiring!
  • Awards: Double Sausage AwardDouble Sausage Award
Re: Lekkere receptjes voor door de week.
« Reply #10 on: 03 December 2009, 23:54:50 »
Pesto Genoves


Ingredienten:
1 grote teen knoflook
55 gram basilicumblaadjes
20 gram pijnboompitjes
55 gram pecorino,geraspt of parmesan
1 deciliter olijfolie
grof zeezout

Bereiding
Vijzel
Doe de pijnboompitten en kaas in een vijzel en wrijf ze fijn.
voeg steeds een beetje olie toe totdat er een dikke saus ontstaat.
Pers de knoflook erbij en voeg in porties de basilicumblaadjes toe en draai ze onder druk door de saus.
Voeg zout naar smaak toe.
Keukenmachine:
Doe alle ingrediënten in één voor één in de keukenmachine, beginnend met de pitjes en kaas.
Schenk de olijfolie er telkens in kleine scheutjes bij.
Mag ik de keukenmachine ten zeerste afraden. Juist het kneuzen van de blaadjes in de vijzel zorgt voor het op de juiste manier vrijkomen van het aroma. Is ook nog eens een feestje voor de neus zo boven de vijzel.... Locatelli had er ook nog het eea over geschreven, zal zo eens kijken...

Offline Johnny_Rook

  • Global Moderator
  • Newbie
  • *****
  • Posts: 2
  • Reputation Power: 232
  • Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!
  • Waterbedspecialiste
  • Awards: Pizzabakker-awardZeebonk awardHart van TruusLolbroek-award
Re: Lekkere receptjes voor door de week.
« Reply #11 on: 03 December 2009, 23:56:26 »
Pesto Genoves


Ingredienten:
1 grote teen knoflook
55 gram basilicumblaadjes
20 gram pijnboompitjes
55 gram pecorino,geraspt of parmesan
1 deciliter olijfolie
grof zeezout

Bereiding
Vijzel
Doe de pijnboompitten en kaas in een vijzel en wrijf ze fijn.
voeg steeds een beetje olie toe totdat er een dikke saus ontstaat.
Pers de knoflook erbij en voeg in porties de basilicumblaadjes toe en draai ze onder druk door de saus.
Voeg zout naar smaak toe.
Keukenmachine:
Doe alle ingrediënten in één voor één in de keukenmachine, beginnend met de pitjes en kaas.
Schenk de olijfolie er telkens in kleine scheutjes bij.

En het recept heet?
Zelf doe ik niet meer aan gewichten en hoeveelheden.
Wat is nu 55 gram basilicumblaadjes?
Als je aanhangend vocht hebt, klopt het al niet meer.
Wat basilicum betreft, gewoon lekker gul. Meestal krijg je te weinig.
Nu ik er over nadenk, weeg ze maar eens droog af. 55 gram basilicumblaadjes is best veel.



Weer niet goed gekeken. Pesto, dus.
« Last Edit: 04 December 2009, 00:05:56 by The Entity »


Ik hou van schorseneren

hier stond een keiharde raket...


Offline Barbarian

  • Hero Member
  • ******
  • Posts: 773
  • Reputation Power: 38
  • Barbarian is awe-inspiring!Barbarian is awe-inspiring!Barbarian is awe-inspiring!Barbarian is awe-inspiring!Barbarian is awe-inspiring!Barbarian is awe-inspiring!Barbarian is awe-inspiring!Barbarian is awe-inspiring!Barbarian is awe-inspiring!Barbarian is awe-inspiring!Barbarian is awe-inspiring!Barbarian is awe-inspiring!
Re: Lekkere receptjes voor door de week.
« Reply #12 on: 03 December 2009, 23:57:16 »
SAMBAL GORENG KOOL (koolgerecht)

Benodigd:

een halve witte kool (spitskool, savooienkool of chinese kool)
2 grote fijngesneden uien
stukje trassi
1 theelepel laos
2 theelepels bruine basterd
1 eetlepel sambal
1 kopje melk
1 kopje water
wat peper
wat zout
wat nootmuskaat

Snijdt de kool fijn
Fruit tezamen met de uien, trassi, laos, bruine basterd, en de sambal
Zodra de uien bruin zijn dan een kopje melk en een kopje water toevoegen
De kool er rustig gaar in laten koken
Vergeet niet zout, peper en nootmuskaat naar eigen smaak toe te voegen
Tis wat, die wat en half wat...

Offline MrDie

  • Inner Circle
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2632
  • Reputation Power: 49
  • MrDie is awe-inspiring!MrDie is awe-inspiring!MrDie is awe-inspiring!MrDie is awe-inspiring!MrDie is awe-inspiring!MrDie is awe-inspiring!MrDie is awe-inspiring!MrDie is awe-inspiring!MrDie is awe-inspiring!MrDie is awe-inspiring!MrDie is awe-inspiring!MrDie is awe-inspiring!
  • Awards: Double Sausage AwardDouble Sausage Award
Re: Lekkere receptjes voor door de week.
« Reply #13 on: 04 December 2009, 00:02:51 »
Ah, gevonden, bladzij 309 voor de meelezers:

2 tenen knoflook
2 eetlepels pijnboompitten geroosterd
250 g verse basilicumblaadjes
2 eetl pecorino of parmezaan geraspt
3 dl extra vergine olijfolie (voorkeur uit Ligurie)
zout
begin met de knoflook en het zout. plet de knoflook en het zout, voeg de pijnboompitjes toe en plet ze, maar niet te lang.
Doe er steeds een paar basilicumblaadjes bij en wrijf ze er zo snel mogelijk doorheen. Voeg dan de kaas toe en tot slot de olie tot het een heldergroene puree is. Hoe sneller je werkt, hoe minder warmte er vrij komt en hoe mooier de kleur blijft.

Bij Locatelli zit er in verhouding dus meer basilicum in. Ook de volgorde is iets anders.

o ja, met een laagje olie er op tot 6 maanden houdbaar in de koelkast. (Zolang gaat hier in huis dus nooit lukken)

Offline MrDie

  • Inner Circle
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2632
  • Reputation Power: 49
  • MrDie is awe-inspiring!MrDie is awe-inspiring!MrDie is awe-inspiring!MrDie is awe-inspiring!MrDie is awe-inspiring!MrDie is awe-inspiring!MrDie is awe-inspiring!MrDie is awe-inspiring!MrDie is awe-inspiring!MrDie is awe-inspiring!MrDie is awe-inspiring!MrDie is awe-inspiring!
  • Awards: Double Sausage AwardDouble Sausage Award
Re: Lekkere receptjes voor door de week.
« Reply #14 on: 04 December 2009, 00:05:12 »
SAMBAL GORENG KOOL (koolgerecht)

Die gaat dus op de shortlist om binnenkort te maken :D

Offline Johnny_Rook

  • Global Moderator
  • Newbie
  • *****
  • Posts: 2
  • Reputation Power: 232
  • Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!
  • Waterbedspecialiste
  • Awards: Pizzabakker-awardZeebonk awardHart van TruusLolbroek-award
Re: Lekkere receptjes voor door de week.
« Reply #15 on: 04 December 2009, 00:08:42 »
SAMBAL GORENG KOOL (koolgerecht)

Benodigd:

een halve witte kool (spitskool, savooienkool of chinese kool)
2 grote fijngesneden uien
stukje trassi
1 theelepel laos
2 theelepels bruine basterd
1 eetlepel sambal
1 kopje melk
1 kopje water
wat peper
wat zout
wat nootmuskaat

Snijdt de kool fijn
Fruit tezamen met de uien, trassi, laos, bruine basterd, en de sambal
Zodra de uien bruin zijn dan een kopje melk en een kopje water toevoegen
De kool er rustig gaar in laten koken
Vergeet niet zout, peper en nootmuskaat naar eigen smaak toe te voegen


Maar dan eet je alleen dit? Klinkt overigens goed.
Of heb je er nog iets naast?


Ik hou van schorseneren

hier stond een keiharde raket...


Offline Johnny_Rook

  • Global Moderator
  • Newbie
  • *****
  • Posts: 2
  • Reputation Power: 232
  • Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!
  • Waterbedspecialiste
  • Awards: Pizzabakker-awardZeebonk awardHart van TruusLolbroek-award
Re: Lekkere receptjes voor door de week.
« Reply #16 on: 04 December 2009, 00:13:37 »
Ik gooi er morgen mijn roti wel in.
Ik zit namelijk met mijn benen op het bureau, bedien nu met name de muis.
Dit was al een zware klus.


Ik hou van schorseneren

hier stond een keiharde raket...


Offline Barbarian

  • Hero Member
  • ******
  • Posts: 773
  • Reputation Power: 38
  • Barbarian is awe-inspiring!Barbarian is awe-inspiring!Barbarian is awe-inspiring!Barbarian is awe-inspiring!Barbarian is awe-inspiring!Barbarian is awe-inspiring!Barbarian is awe-inspiring!Barbarian is awe-inspiring!Barbarian is awe-inspiring!Barbarian is awe-inspiring!Barbarian is awe-inspiring!Barbarian is awe-inspiring!
Re: Lekkere receptjes voor door de week.
« Reply #17 on: 04 December 2009, 00:14:06 »
SAMBAL GORENG KOOL (koolgerecht)

Benodigd:

een halve witte kool (spitskool, savooienkool of chinese kool)
2 grote fijngesneden uien
stukje trassi
1 theelepel laos
2 theelepels bruine basterd
1 eetlepel sambal
1 kopje melk
1 kopje water
wat peper
wat zout
wat nootmuskaat

Snijdt de kool fijn
Fruit tezamen met de uien, trassi, laos, bruine basterd, en de sambal
Zodra de uien bruin zijn dan een kopje melk en een kopje water toevoegen
De kool er rustig gaar in laten koken
Vergeet niet zout, peper en nootmuskaat naar eigen smaak toe te voegen


Maar dan eet je alleen dit? Klinkt overigens goed.
Of heb je er nog iets naast?
Wij eten het meestal met surinaamse rijst met kip (gebakken in olie en klontje boter, verse knoflook, scherpe kerrie en pepers, paprika en gebakken champignons...
Tis wat, die wat en half wat...

Offline Johnny_Rook

  • Global Moderator
  • Newbie
  • *****
  • Posts: 2
  • Reputation Power: 232
  • Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!Johnny_Rook is awe-inspiring!
  • Waterbedspecialiste
  • Awards: Pizzabakker-awardZeebonk awardHart van TruusLolbroek-award
Re: Lekkere receptjes voor door de week.
« Reply #18 on: 04 December 2009, 00:16:37 »
Ziejewel, er komt nog veel meer bij.
Leuke site voor Surinaamse recepten: (blog, eigenlijk)
http://surinaamsekeuken.web-log.nl/


Ik hou van schorseneren

hier stond een keiharde raket...


Offline Cobus

  • Game moderator
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 746
  • Reputation Power: 22
  • Cobus is leading the good life!Cobus is leading the good life!Cobus is leading the good life!Cobus is leading the good life!Cobus is leading the good life!Cobus is leading the good life!Cobus is leading the good life!Cobus is leading the good life!Cobus is leading the good life!Cobus is leading the good life!Cobus is leading the good life!
  • A granny rulezzzzzzz!!!!!!!!
    • Twitterring fool !
  • Awards: Geek AwardFiets AwardPizza Award
Re: Lekkere receptjes voor door de week.
« Reply #19 on: 04 December 2009, 00:31:15 »
Hier vind ik vaak leuke recepten
( alleen jammer van de overdadige reclame's )

http://www.iensrecepten.nl/
Life's a bitch,because if it were a slut it would be easy...

Tags: