Algemeen > Kookkunsten & tips

BBQ time

(1/1)

MrDie:
Hoewel de Weber het nog prima doet, af en toe op zoek naar nieuwe BBQ zaken. Kwam deze link tegen:

http://www.howtobbqright.com/udssmoker.html

Toch maar eens op zoek naar een oliedrum.... Volgens mij ideaal om papegaaiduikers op te slow-cooken.

Johnny_Rook:
Mijn pa had ooit zo'n ding. Meerdere, want ze roesten weg. Wat simpeler ook. Gewoon een grote rookton. Maar de palingen waren subliem. Evenals de forel/zalmforel. Wat je er ook maar in wil hangen. Eigenlijk spotgoedkoop. Met een paar tientjes kom je een heel eind. Qua materiaal dan.

Cobus:
Marktplaats, geen oliedrum, maar non toxic containers

er is er één in Goirle, die verkoopt de grote (150l) voor 10 euro, mooi felgroen
en kleine, 60L voor 5 euro
 

Johnny_Rook:
Cobus, now that's a name I haven't seen in a long time. Maar je hebt gelijk.

Navigation

[0] Message Index

Go to full version